Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Yatırımcıları İçin Çifte Müjde: Bir Airdrop Daha Gelecek

Bugün birçok XRP yatırımcısı Flare Network’ün düzenleyeceği Spark airdrop’una katılmak için gereken şeyleri yaptı. Coinlerini ilgili cüzdan ve borsalara gönderen yatırımcılar, Flare Network açıldıktan sonra bedava token almaya hak kazandılar. Fakat XRP yatırımcıları için tek müjde bu değil. Flare Finance’in açıklamasına göre bu yatırımcıları ikinci bir airdrop bekliyor.

Spark airdrop’unu destekleyen kripto para borsaları, 12 Aralık saat 03:00’te borsadaki XRP kullanıcılarının bakiyesini kontrol etti. Bakiyesinde XRP olduğu tespit edilen kullanıcılar, Flare Network’ün hayata geçmesiyle birlikte Spark (FLR) adlı tokenı herhangi bir ekstra işlem yapmadan teslim alabilecekler.

Flare Network duyurdu: İkinci airdrop gelecek

Flare Network ekibinin açıklamasına göre Spark airdrop’u 2021’nin birinci veya ikinci çeyreğinde gerçekleşecek. Airdrop’a katılmaya hak kazanmış olan yatırımcıların cüzdanlarına otomatik olarak Spark yatırılacak. XRP yatırımcılarını bu işlemden yalnızca birkaç hafta sonra yeni bir airdrop daha bekliyor olacak. Flare Finance ekibinin 11 Aralık tarihli paylaşımı şu şekilde:

“Flare Network açıldıktan 1 ay sonra hesabında FLR bulunduran yatırımcılar tespit edilecek. Ondan 7-10 gün sonra ise bu yatırımcılara DAO Flare (DFLR) airdrop’u düzenlenecek… Bunun ardından Flare Finance ekosistemine giriş yapabilmek için bir adım daha atıp; aldığınız DFLR tokenlarını Flare Finance ekosisteminin resmi token’ı olan Yield Flare’e (YFLR) dönüştürebileceksiniz.”

Bugünkü denetimle birlikte Spark token airdrop’una katılmaya hak kazanmış olan XRP yatırımcıları, bedava FLR token aldıktan sonra birkaç hafta bekleyip DFLR de alabilecekler. Bu tokenlar daha sonra Yield Flare’e dönüştürülebilecek.

Flare Network mü, Flare Finance mi?

Bu açıklamanın Flare Finance sayfasından yapıldığını belirtmek gerekiyor. Flare Finance; Flare Network ekosisteminin içerisinde yer alan bir projedir. Flare Network bünyesindeki ilk DeFi platformu olan Flare Finance alım-satım, farming, kredi, sigorta, madencilik gibi birçok farklı alanda faaliyet gösterecek.

Yield Flare nedir, nasıl dağıtılacak?

YFLR token Flare Finance ağının en önemli unsurlarından biri olacak. DFLR sahiplerine YFLR dağıtma sürecinin 7 gün sürmesi bekleniyor. Toplamda 110 milyonluk arzı olan YFLR’den başlangıç aşamasında 40 milyon adet dağıtılacak. Dağıtım sürecinin sonunda fazladan YFLR kalırsa bu tokenlar yakılacak, başka bir deyişle, yok edilecek.

flare-network-finance-airdrop-xrp
Flare Finance token dağıtım planı, Kaynak

Toplam arzın 10 milyonluk kısmı geliştirici ekibe, 9 milyonu 12 aylık bir sürece yayılmış olan sözleşmelere, 1 milyonu pazarlama, geliştirme ve organizasyon harcamalarına ayrıldı. Buna ek olarak Flare Network hesabında 10 milyon token tutulacak; 10 milyon token ise rezerv amacıyla saklanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!