Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Duyurular NEO’ya Yaradı

Blockchain şirketi NEO nereden bakarsak bakalım harika bir hafta sonu geçirdi. Birkaç önemli duyuru yapan ve ilerleyen zamanlarda bunların arasına yeni duyurular da ekleyecek olan şirket, NEO’nun fiyatını kayda değer oranda olumlu etkiledi.

Fiyatı ilk olarak %15’ten fazla arttıran duyuru NEO’nun Onchain’in yeni ağı Ontology platformunda kullanılacak olmasıydı. NEO’nun programlama konusunda sunduğu esneklik (birden fazla dil kullanılabiliyor olması) ve varlık tabanlı işlevselliği, bu yeni platform için önemli şeyler.

İyi mi Kötü mü?

Duyurular yapıldı ve fiyat arttı artmasına ancak NEO, olumsuz yorumlardan kaçamadı. NEO’nun merkezli düğümlerine (nodes) ağır eleştiriler geldi. GitHub’da, hafta sonunda önce NEO almanın neden kötü bir yatırım olduğuna dair 6 sebep içeren bir yazı yayınlandı. Bu yazı ise NEO yetkilisi Malcolm Lerider tarafından Medium aracılığıyla bizzat cevaplandı.

NEO’yu eleştiren yazı NEO’ya yönelik birkaç “uyarı” barındırıyor. Bu “uyarılar”, Lerider tarafından “korku, kararsızlık ve şüphe” (FUD) olarak yorumlandı. İnternette yapılan yazılı tartışmalar ne kadar kaideye alınmalı bilinmez. Eğer NEO ile ilgili yapılan uyarılar doğruysa yakında işin aslı gün yüzüne çıkacaktır.

Lerider verdiği yanıtta hafta sonundan sonra yeni bir duyuru geleceğini de belirtti. Bu duyuru piyasaya çoktan etki etti mi yoksa yapıldıktan sonra mı etkisini gösterecek bunu bilmek pek mümkün değil. Haber yazım saatinde NEO fiyatı:

NEO ile ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment