Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

YFI İçin Yükselişe İşaret Eden 4 Gelişme

Yearn.finance (YFI), son dönemde gördüğü gerilemenin ardından bazı analistlere göre yükseliş trendine girebilir. 40.000 dolarlık yüksek seviyelere tırmanmadan önceki seviyesine gerileyen YFI, ayıların ortaya çıkmasıyla birlikte büyük darbe aldı. Fakat bazı analistler bu düşüşün arkasından bir yükseliş hareketinin geleceğine inanıyor.

NewsBTC’de paylaşılan analizde, YFI’da görülen düşüş zayıflayan piyasanın yanında birçok faktörün etkisiyle meydana geldi. Özellikle Yearn.Finance’in kurucusu Andre Cronje‘nin geliştirmeye çalıştığı yeni bir projenin de bu düşüşte etkisi olduğu konuşuluyor. Twitter’da paylaştığı kripto para analizleriyle tanınan The Crypto Dog ise YFI için pozitif yorumda bulunarak YFI fiyatını yükseltecek 4 temel faktörü açıkladı.

YFI Fiyatında Takip Edilmesi Gereken 4 Temel Faktör

Analizlere göre, YFI 4 şekilde yükseliş trendine girebilir. Birçok analist, YFI için bullish yorumunda bulundu ve boğaların önümüzdeki günlerde yükselişe geçeceğine inandığını açıkladı.  İçlerinde en çok konuşulanı ise The Crypto Dog’un Twitter’da yaptığı YFI analizi oldu. Analist, 4 temel faktörün YFI fiyatını kısa vadede yükseltebileceğini söyledi. Bu faktörleri şöyle sıraladı:

“YFI fiyatının bullish olduğunu gösteren şeyler:

  • 12.000 dolar seviyesinde yüksek işlem hacmi

  • Yüksek seviyelerden yalnızca %64 oranında düşüş

  • Çok düşük arz

  • YFI için birçok yenilik yapan geliştiricilerin varlığı”

Bu faktörler, The Crypto Dog’a göre Yearn.Finance (YFI) için kısa vadede olumlu bir getiri sağlayabilir ve boğalar fiyatı yukarı çekilebilir.

Satış Baskısı Yoğun

Yearn.Finance (YFI) şu anda CoinGecko verilerine göre 15.450 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu da %5.7 oranında bir düşüş demek. Son yükseliş trendinin ardından gördüğü 20.000 dolarlık seviyelere hala ulaşamayan YFI, kayda değer bir düşüş sergiliyor. %5.7’lik düşüş, YFI 12.000 doların altına düştükten sonra gerçekleşti. Düşüşle birlikte alış baskısı da artışa geçti.

YFI-graifk

Geçen hafta TraderSZ’nin de aralarında bulunduğu birçok analist, YFI fiyatı için karışık tahminlerde bulunmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!