Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zebpay, Ripple [XRP] – Tron [TRX] İle İşlem Yapacağını Duyurdu

Zebpay bugün içerisinde XRP tokenleri için kriptodan kriptoya ticareti başlatacaklarını ve bunun ilk çiftinin Ripple [XRP] – Tron [TRX] olacağını belirtti. Zebpay ayrıca yakında daha çok kripto para ticari eşleşmesinin geleceğini de müjdeledi.

Bu yeni gelişme geçenlerde yaptıkları Tron ve EOS Ana ağı destek duyurusunun ve borsada listelemesinin hemen ardından geldi. Duyuruyu tweet atarak yayınladılar:

”EOS ve Tron (TRX) Ethereum üzerinde çalışan ERC20 tokenleridir ancak yakında kendi blockchain’lerine geçiş yapacaklar. Zebpay bu iki transfer için de desteğini esirgemeyecektir.”

Tweet bizzat Justin Sun tarafından ele alınıp borsanın destekleri için kişisel bir teşekkürle karşılık buldu.

Zebpay çoklu imzaya sahip cüzdanlarının sayesinde elde ettiği arttırılmış güvenliği ve farklı koinlere olan desteği ile Hindistan’ın en büyük kripto para borsası durumunda. Nisan ayında yaptıkları duyuruda kripto para ile kripto para ticari eşleşme işlemlerini başlatacaklarını, bunun ilk uygulanma tarihinin de Mayısın 2’si olduğu söylenmişti.

Sundukları eşler şu şekildeydi:

  • Bitcoin Cash – Bitcoin
  • Litecoin – Bitcoin
  • Ripple – Bitcoin
  • EOS – Bitcoin
  • OmiseGO – Bitcoin
  • Tron – Bitcoin

Kripto para’dan kripto paraya ticaret kullanıcıların bir kripto para ile diğerini değiştirmesini sağlıyor. Bu eşleşmenin önemli özelliği ise kısmen düşük değere sahip kripto paraları birbiri ile değiştirerek kripto – itibari para usulü daha küçük işlemlere olan ihtiyacı azaltması. XRP şuan için basın saatine göre 0,66 seviyelerinde, Tron ise 0,06 civarlarında. Bu koinler değeri birbiriyle 1:10 oranında değiştirilebilir ve bu da Tron sahiplerinin kripto para değerlerini direkt olarak XRP’ye dönüştürmesini sağlayabilir.

XRP tokeni, Ripple’ın kusursuz ve hızlı transfer sağlayan ödeme çözümlerini yapmak için köprü maiyetinde kullanılan bir para birimi. Tron ise blockchain üzerinde merkeziyetsiz uygulama olarak kullanılan ve içerisinde TRX geçerli olan bir yapı. Hatta daha çok yakın bir tarihte XRP kullanılarak yapılan bir Meksika – ABD para transferinin çok büyük başarı gösterdiği de gelen haberlerin içerisinde yer almakta.

Kullanıcı Norman Smith bu duyuruya şu yorumu yaptı:

”Beyler harikasınız. #xrp’yi kullanmak #btc’yi kullanmaktan çok daha iyi. :)”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment