Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su, XRP Yatırımcılarının Beklediği Airdrop Hakkında Konuştu

XRP fiyatının son günlerdeki çalkantılı görüntüsü, 12 Aralık tarihine kadar bitmeyecek gibi gözüküyor. Flare Network tarafından yapılacak olan airdrop, şu sıralar bütün XRP yatırımcılarının radarında. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ise bu konuda düşüncelerini paylaşarak XRP yatırımcılarının heyecanını daha da arttırdı.

XRP yatırımcıları “haklı bir şekilde heyecanlı”

Garlinghouse, Julia Chatterley ile gerçekleştirdiği röportajda, Flare Network ekibini yorumladı. XRP yatırımcılarının bu son proje hakkında “haklı bir şekilde heyecanlı” olduklarını belirten Garlinghouse, Flare ekibinin ilginç bir niş oluşturduğunu ifade etti.

Flare Network, 12 Aralık tarihinde bu etkinliği destekleyen borsalarda veya kripto para cüzdanlarında XRP bulunduran yatırımcılara 1:1 oranında SPARK tokeni dağıtacak. Garlinghouse bu projenin arkasındaki “yönetim ekibi” ile de tanıştığını belirtti. Ripple CEO’su söz konusu ekibi şu şekilde tanımlıyor:

“Bence onlar çok yetenekliler ve çözecekleri problem hakkında çok net bir vizyona sahipler.”

XRP’ye olan ilgi hala devam ediyor

Ripple aslında başından beri Flare Networks yatırımcılarından birisi konumunda. Projenin internet sitesinde Flare Network’ün EVM uyumlu ve düşük işlem masrafı ile yüksek işlem kapasitesine sahip bir ağ hedeflediği belirtiliyor. Ethereum Sanal Makinesi entegrasyonuna sahip olması planlanan projenin, XRP Ledger ve Ethereum ağlarının en önemli özelliklerini bir araya getirmesi de bekleniyor. Ripple CEO’su bütün bu gelişmeleri “heyecan verici” olarak tanımlıyor. Hem proje hem de XRP yatırımcıları için yapılacak olan airdrop ise XRP’ye olan ilgiyi diri tutmakta.

Peki yatırımcılar bu süreç ve devamı hakkında nasıl bir düşünceye sahip?

Analistlerin XRP fiyat tahminleri neler? 

Analist Blackbeard, XRP fiyatının 12 Aralık 2020 tarihine kadar yükselmeye devam edeceğini düşündüğünü belirtti. Bunun sebebi ise tahmin edilebileceği gibi yapılacak olan airdrop.

Analist Can Özsüer ise 6 Aralık tarihinde paylaştığı gönderisinde, grafikte yaşanan kırılıma dikkat çekti. Analistin grafiğine bakıldığında 0,64 doların üzerinde bir kapanışın gerçekten de yükseliş bekleyenleri heyecanlandırabileceği görülüyor.

Özellikle Bitcoin fiyat tahminleri ile tanınan il Capo of Crypto ise oldukça uçuk bir XRP fiyat analizi yayınladı. Analist, “rüya” olarak tanımladığı grafiğinde uzun vadede XRP fiyatı için 589 dolar hedefine dikkat çekti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!