Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2020’nin En Şanssız Kripto Para Yatırımcısı Olabilir: 3 Dolar ile 1,8 Milyon Doları Kaçırdı

Bitcoin’in (BTC) 28.000 dolar ile rekor tazelemesi ve Ethereum’un (ETH) 700 dolar seviyesini görmesi, bir yatırımcı için hiçbir anlam ifade etmiyor olabilir. Daha önce erken tarihlerde yüklü BTC satışları yaptığı için şansız olarak görülen birçok yatırımcı ise bu seferki yatırımcının yanında oldukça masum gözüküyor.

500 Metamask cüzdanından yararlanamadı 

Twitter kullanıcısı Тимо, kısa süre önce gerçekleştirilen 1inch kripto para borsasının airdrop programı hakkında oldukça üzücü bir anısını paylaştı. 1inch, belirli şartları yerine getiren yatırımcılara en az 600, ortalama 1.200 1INCH token dağıttı.

Uniswap kripto para borsasının UNI airdrop programına benzeyen bu programın bir şartı ise “en az 20 dolarlık işlem hacmine sahip olmak” şeklinde biliniyor. Тимо ise sadece 3 dolarlık bir fark yüzünden nasıl 1,8 milyon dolar kaybettiğini şu şekilde açıkladı:

“Uni airdrop programı sonrasında 1inch’e hazırlık için alım satım yapan 500 Metamask cüzdanım, her birinin 17 dolarlık alım satım yapması, limitin 3 dolar altında kalması nedeniyle herhangi bir airdrop alamadı. Bu olmasa 1,8 milyon dolarlık kazanç elde edebilirdim.”

Tek bir kullanıcı milyonlarca dolarlık 1INCH kazandı 

1inch merkeziyetsiz borsası tarafından yapılan airdrop programında şansı yaver gidenlerin de olduğu görülüyor. Özellikle Etherscan verilerine göre yaklaşık 10 milyon 1INCH token almaya hak kazanan bir kullanıcı, herkesin ilgisini üzerine çekti. Basın saati itibarıyla kazancı iki gün öncesine kıyasla %50 düşen bu talihli yatırımcının yine büyük bir kazanç elde ettiği görülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!