Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aldığı Bitcoin’i Satmayan İstisnasız Herkes Para Kazandı

Son 24 saat içerisinde büyük kazanç elde ederek rekor kıran Bitcoin, sayısız yatırımcıya para kazandırdı. Eski Bitcoin madencilerini bile milyoner eden BTC’nin daha önce hiç bu kadar yüksek bir fiyata ulaşmamış olması, bazı uzmanların büyük bir şaşkınlık ve heyecan duymasına neden oldu. Harika bir performans gösteren ve herkese kazandıran Bitcoin’e gelen bazı yorumlar da oldukça dikkat çekti.

Bitcoin yatırımcısı olan istisnasız herkesin para kazandığını söyleyenler arasında Dan Held bulunuyor. Held, 16 Aralık akşamında “Bitcoin, var oluşundan bu yana ilk defa bu fiyat seviyesini gördü. Bu da Bitcoin almış olan istisnasız herkesin para kazandığı anlamına geliyor.demişti.

Ardından Bitcoin’in son 24 saat içerisindeki büyük yükselişine istinaden şaşkına döndüğünü paylaşan Dan Held, Twitter’da şunları söyledi:

“8 yıldır bu piyasadayım ancak böylesine bir fiyat hareketi görmek beni hala şaşkına çeviriyor.”

Held, konuyla ilgili son olarak Nikola Tesla’nın sözüne yer verdi ve pozitif bir mesaj verdi:

“Bırakın gerçekleri gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre değerlendirsin. Bugün onların olsun, ama uğrunda çalıştığım gelecek benimdir.”

bitcoin-para
Popüler analist Willy Woo da piyasadaki hareketlilik karşısında heyecan duyan isimlerden. 2021 için oldukça bullish olduğunu ve BTC’nin 200 bin dolara kadar çıkacağına olan inancını koruyan Woo, rekor kıran Bitcoin hakkında oldukça olumlu bir yorum yaptı. Twitter’da düşüncelerini dile getiren analist, şunları söyledi:

“Bu durum, Bitcoin’in diğer tüm finansal varlık sınıflarına karşı oyunu kazanmış olduğu hissiyatını uyandırıyor. Kurumsal yatırımların da etkisiyle kırılan rekor karşısında artık regüle edilemez. Sırada Sovereign Wealth (ulusal varlık fonu) var, ardından da tüm dünyayı değiştirecek. Heyecan verici!”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!