Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Andre Cronje İmzalı Token Birkaç Saatte Yüzde 2 Bin Kazandırdı

Yearn Finance kurucusu Andre Cronje tarafından geliştirilen Keep3r Network adlı yeni proje hızla büyüyor. Andre Cronje imzalı KP3R token, piyasaya sürüldükten sonraki birkaç saat içerisinde yüzde 2 binden fazla değer kazandı.

Kripto para dünyasının en ünlü isimlerinden biri haline gelen Andre Cronje, yeni projesiyle ilgi çekmeye devam ediyor. Cronje’nin ilk olarak bundan bir hafta önce tanıttığı Keep3r Network adlı proje dün beta sürümüyle kullanıma açıldı. Andre Cronje tarafından Keep3r Network için tasarlanan KP3R adlı token, Uniswap aracılığıyla alınıp satılmaya başladı ve hızla değerlendi.

Fiyatı 300 doları bile geçti

Andre Cronje dün Medium hesabından bir gönderi paylaşıp Keep3r Network’ün beta sürümünün hazır olduğunu ancak projede hala bazı bugların olabileceğini söyledi. Fakat insanlar bu riski göze alıp Uniswap’teki KP3R/ETH paritesine adeta akın ettiler.

andre-cronje-token-kp3r
Uniswap’teki KP3R token profili

Keep3r Network platformu için özel olarak geliştirilen bu token, kısa süre içerisinde milyonlarca dolarlık likidite elde etti. Bu token, ETH paritesi ilk açıldığı zaman 10-20 dolar aralığından alınıp satılabiliyordu. Fakat KP3R fiyatı aradan geçen birkaç saat içerisinde 350 dolar seviyesine kadar yükseldi. Böylece Cronje’nin projesi sadece birkaç saat içerisinde kabaca yüzde 2 bin değer kazanmış oldu.

Keep3r Network için yol haritası yayınlandı

Cronje tarafından geliştirilen bu yeni projenin adeta DeFi sektörü için özel olarak tasarlanmış bir freelance platformu olduğu söylenebilir. Dünkü yazımızda da aktardığımız üzere, DeFi projeleri bağımsız bir partiden destek almak istedikleri zaman Keep3r Network aracılığıyla “bakıcı” bulabiliyorlar.

Keep3r Network geliştiricisi bugün Medium üzerinden yeni bir gönderi paylaşıp projenin yol haritasını da detaylandırdı. Cronje yönetim (governance) sözleşmelerinin hala denetim aşamasında olduğunu söyledi. Fakat platformdaki bakıcılar şimdiden dışarıdan iş almaya başladılar.

Şu anda yalnızca governance için freelance iş alınabilse de zamanla harvest, liquidation gibi işler için de başvuru yapılabileceği açıklandı. Cronje bunun yanı sıra off-chain işlemler için MetaWallet entegrasyonunun geleceğini duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!