Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Euro İle İşlemleri Başlatacak

Yaklaşık 1,5 milyar dolarlık bir işlem hacmi ile Binance, bugün dünyanın en büyük kripto para borsası olma iddiasını ortaya koyabilir. Aynı zamanda, bu yıl hizmet verilen müşteriler açısından çapını dörde katlayarak eşi benzeri görülmemiş bir büyüme gerçekleştirdi. Şimdi 10 milyonun biraz altında kullanıcısı olduğu tahmin ediliyor. Bitcoin ve onun kripto yoldaşları, yılın başlangıcından bu yana değer bakımından önemli ölçüde düştüğünden, bu büyüme beklenmedik bir zamanda gerçekleşmiş oldu.

Şimdi, Binance büyümesini desteklemek için adımlar atıyor. Şirket sadece birkaç gün önce hükümetin elverişli bir yasama kararı sonrasında yakın zamanda bir Avrupa kripto para cenneti haline gelen bir ülke olan Malta’da bir banka hesabı açtığını açıkladı. Bunu Binance’ın ticaret çiftleri sunacağına dair bir açıklama takip etti, üstelik zaten mevcut olan kripto paradan kripto para çiftlerine farklı olarak, bu yeni çiftler kripto birimden avroya olacak.

Kara Bulut

Binance, ayrıca yakın zamanda 1 milyar dolarlık bir girişim sermayesi fonu başlattı, ancak bu firma için iyi bir haber olmadı. Aslında, bu hafta bir Reddit kullanıcısı, 2 BTC’sinin çalındığı Binance hesabına yönelik bir hack saldırısını bildirdi. Bu olay, hemen sonrasında sıkı günlük para çekme sınırları kullanıcının 50 bin dolarlık fonunun geri kalanının kurtarılmasını sağlasa da, kripto para depolama tesislerinde olağanüstü güvenlik sağlamakla gurur duyan Binance için hala bir endişe kaynağı teşkil ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment