Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Polkadot (DOT) Ekosistemini Destekleyecek Projesini Duyurdu

Kripto para piyasasına hızlı bir giriş yapan Polkadot (DOT), yakın zamanda aldığı Binance desteği ile gelişimini hızlandırabilir. Binance tarafından bugün yapılan duyuruda, dev kripto para borsasının Polkadot ekosisteminin gelişimini destekleyeceği belirtildi. 

DOT için yüksek getirili staking başladı 

Binance bu duyurusunda hem DOT için yüksek getiri oranlı staking hizmetini başlattığını, hem de Polkadot tabanlı bazı projelerin Binance üzerinde listeleneceğini müjdeledi. Binance’in yeni başlattığı hizmetlerin başında yüksek getiri imkanı sunan projelerin gelir hasatı yer alıyor.  Binance Launchpool üzerinden DOT stake edenlerin bu projelerin gelir hasatına katılabileceği belirtildi.

İlk hizmete ek olarak Binance Kilitli Staking kapsamında DOT stake edenlerin %31,49’a kadar yıllık faiz elde edebileceği açıklandı. Ancak büyük ihtimalle Binance’in bu duyurudaki en önemli açıklaması, yeni listelemeler oldu.

Önde gelen kripto para borsası DOT stake eden kullanıcıların Topluluk Coin’i olarak bilinen oylamaya katılma hakkı kazanabileceğini belirtti. 2020 yılı öncesinde Topluluk Coin’i uygulamasını aktif olarak kullanan Binance, bunu yeniden canlandırmayı düşünüyor. Söz konusu etkinlik Binance kullanıcılarının oyları ile bir kripto para biriminin borsada listelenmesini içeriyor.

Polkadot tabanlı projeler Binance’de listelenebilir 

Binance ilgili duyurusunda DOT stake eden kullanıcıların Polkadot tabanlı projelerin Binance üzerinde listelenmesi hakkındaki oylamalara katılıp, airdrop ödüllerini kazanma imkanına sahip olabileceğini belirtti. Dev kripto para borsası son olarak Polkadot ekosistemindeki kaliteli projeleri desteklemek için 10 milyon dolarlık bir fon oluşturdu.

Direkt olarak Polkadot ağındaki geliştiricilere seslenen Binance, bu ekosistemdeki token projelerinin borsa ile iletişime geçebileceğini ifade etti. Birçok kişi tarafından “Ethereum Katili” sınıfına dahil edilen Polkadot, aslında oldukça farklı bir yapıya sahip. Ethereum kurucu ortaklarından Gavin Wood’un hayata geçirdiği DOT, basın saati itibarıyla ise toplam piyasa değerine göre en büyük 7. kripto para birimi konumunda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!