Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Bitcoin (BTC) Madenciliğine Destek: Uzun Süredir Beklenen Hizmetini Başlattı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bulut madenciliği (cloud mining) hizmetini resmi olarak başlattı.

Binance, Bitcoin (BTC) ve kripto para madencilik sektörüne destek olmak için daha önce başlatacağını duyurduğu bulut madenciliği hizmetini resmen başlattığını duyurdu.

Bugün itibariyle madencilik ekipmanına erişimi olmayan kullanıcılar, bu hizmet sayesinde madencilik ödülleri kazanabilecek. Ayrıca kullanıcılar, hash rate satın almak ve bulut üzerinde Bitcoin madenciliği yapmak için ürün aboneliklerini başlatabilecekler.

Binance tarafından paylaşılan blog gönderisine göre ilk faaliyet dönemi 22 Kasım-22 Aralık tarihlerini kapsayacak. İlk aylık katılıma özel madencilerin getirilerinden herhangi bir işlem ücreti alınmayacak.

Gelecek dönemlerde ise belirlenen standart işlem ücreti kesintisi olarak kullanıcılardan %2,5 madencilik havuzu ücreti ve %1,5 yönetim ücreti olmak üzere toplamda %4’lük kesinti yapılacak.

Bulut Madenciliği (Cloud Mining) Nedir?

Bulut madenciliği (cloud mining) dediğimiz sistemin prensibi madencilik yapabilmenize olanak tanıyan asic miner denilen ekipmanlarla donatılmış sunucular üzerinden yatırdığınız ücret oranında pay alarak kripto para kazanma işlemidir. Yüksek fiyatlı madencilik sistemlerine ve kabarık elektirik faturalarına ekonomik durumu yetmeyen yatırımcıların, Bitcoin madenciliğine katılabilmesine olanak tanıyan bir sistemdir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!