Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fanatiği Tim Draper Altcoin Portföyünü Açıkladı

Milyarder girişimci ve Bitcoin destekçisi Tim Draper 30 bin Bitcoin yatırımına ek olarak, yatırım yaptığı altcoin isimlerini de açıkladı. Ünlü milyarderin altcoin portföyü büyük ölçüde en popüler kripto para birimlerinden oluşmakta.

Teknoloji milyarderi Tim Draper, kripto para portföyüne birçok farklı altcoin eklediğini açıkladı. Linqo tarafından düzenlenen konferans dahilinde röportaj veren Draper, kripto para yatırımının detaylarını dile getirdi.

Draper, Bitcoin‘in yanı sıra Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Tezos (XTZ) ve Aragon (ANT) yatırımlarının olduğunu söyledi. Sahip olduğu altcoinleri açıkladıktan sonra yatırımcılara da çağrıda bulunan milyarder, kripto paraların dünya için çok önemli olduğunu ve dünya üzerindeki diğer insanların da bu işe girmesini istediğini belirtti.

Tam Bir Bitcoin Destekçisi

Tim Draper geçtiğimiz yıl, 2014’te tanesi 632 dolardan 30 bin adet Bitcoin aldığını açıkladı. Bu da Bitcoin’in şu an işlem gördüğü 10.312 dolar baz alındığında, Draper’ın BTC birikiminin %1500 gibi bir artışla yaklaşık 310 milyon dolar olduğu anlamına geliyor.

Draper her fırsatta Bitcoin’e karşı olumlu tavırlarını dile getirirken, milyarderin birkaç ay önce de 1 milyon dolarlık Bitcoin dağıtacağı haberleri çıktı. Yöneticiliğini yaptığı Draper Goren Holm şirketi, Blockchain Week etkinliğine katılacak kişilere dağıtılmak üzere toplam 1 milyon dolarlık BTC ayırdığı belirtti. Draper bu hamleyi, Bitcoin’i yaymak ve bilinirliğini arttırmak olarak açıkladı.

Altcoin Yatırımları da Yeni Başlamadı

Draper, bilinen şekilde 7 yıldır kripto para yatırımcısı ve büyük-küçük birçok kripto para projesine de desteklerde bulundu.  Milyarder 2017 yılında Tezos‘a açılan toplu bir dava sonrası destek olarak Tezos ICO’ya katılımını duyurdu. 2019’da ise Ripple‘a destek vererek, XRP’nin inanılmaz bir büyüme yaşayacağına inandığını açıkladı. XRP, Draper’ın istediği şekilde yükselme yaşayamasa da ünlü girişimci altcoinlere desteğini bir kez daha sergilemiş oldu. Draper aynı zamanda, bu yılın başında Ethereum (ETH) tabanlı Aragon projesine de 1 milyon ANT coin karşılığında 1 milyon dolar yatırım yaptığını dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment