Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in (BTC) Bugünkü Sert Düşüşü Binance’e Yaradı

Bitcoin (BTC) fiyatı bugün içerisinde %20’ye yakın bir düşüş yaşayarak 30.000 dolar desteğinin altına indi. BTC/USD paritesinde görülen bu düşüşün sebeplerine dair birçok iddia olsa da bunların hiçbiri net olarak kanıtlanamadı. Düşüşün geride bıraktığı kesin olan tek şey ise bunun Binance’e yaraması gibi gözüküyor.

Binance CEO’sundan yeni rekor açıklaması 

Binance kripto para borsasının CEO’su Changpeng Zhao kısa süre önce Twitter üzerinden paylaştığı gönderide Binance’in son 24 saat içerisinde yeni hacim rekoru kırdığını ifade etti. CZ, 80 milyar doların üzerinde ticari hacim ile tüm zamanların rekor seviyesinin 2 kat üzerine çıkıldığını belirtti.

Binance bugün yaşadığı birtakım sorunlarla gündeme geldi. CZ, rekor açıklamasının devamında ise bu sorunlara değinerek, büyümeye devam ettikçe daha çok sorun görülebileceğini vurguladı. “Mükemmel değiliz” ifadesini kullanan Changpeng Zhao, sorunları ise olabildiğince çabuk çözmeye çalışacaklarını  belirtti.

Bugün Binance üzerinde sadece 10 dakikada 190 milyon dolarlık Bitcoin tasfiyesi yaşandı. 10 dakikalık sürede yaşanan en büyük BTC tasfiyesi olarak tarihe geçen bu gelişmenin Binance’in hacim rekoru kırmasında da etkili olduğu söylenebilir.

Binance bugün sorunlarla gündeme geldi 

Ancak Binance’in yaşadığı yoğunluk gün içerisinde birçok kullanıcının sorun yaşamasına sebep oldu. Bitcoin’in sert düştüğü anlarda hizmet vermede sorunlar yaşayan Binance, bazı kullanıcılara göre hala bu sorunları kullanıcılara yaşatıyor.

Twitter kullanıcısı FML’in  bu açıklamadan sonra bile Binance ile ilgili sorun şikayetinde bulunduğu görülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!