Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bittrex Bitcoin Gold Hakkında Resmi Açıklama Yaptı

ABD menşeli Bitcoin ve alternatif kripto para borsası Bittrex, Bitcoin Gold hakkındaki görüşlerini sonunda açıkladı. Piyasada önemli bir unsur olarak yer alan Bittrex daha önce Bitcoin Gold hakkında konuşmaktan kaçınmıştı.

Çatallanmaya çok kısa bir süre kala pozisyonunu belli eden Bittrex açıklamaya göre , tam çatallanma olduğu anda cüzdanınızın anlık görüntüsünü alacak ve cüzdanınızda ne kadar BTC tutuyorsanız aynı değerde BTG verecek. Açıklama şöyle:

“Çatallanmanın yaşanacağı 491,407. bloğa gelindiğinde (TR saatiyle yaklaşık olarak 24 Ekim 13.00’da)
cüzdanınızdaki BTC miktarı kadar Bitcoin Gold elde edeceksiniz. Örneğin Bittrex hesabınızda 1 Bitcoin varsa 1 Bitcoin Gold elde edeceksiniz. O anda siparişlerinizdeki Bitcoin miktarı da dikkate alınacak. Ekstra BTG’ye ulaşmak için sadece hesabınızda tuttuğunuz Bitcoin esas alınacak.”

Uyarılar

Borsa aynı zamanda Bitcoin Gold hakkında uyarılarda bulundu:

“Bitcoin Gold henüz şunlardan mahrum:

-Üzerinde uzlaşmaya varılmış tam kod
-Kurulu bir yeniden gönderme koruması (bkz: replay attack)
-Test ve denetime uygun kod
-Halka açık yazılım geliştiriciler

Bitcoin Gold’un kod temeli önceden kazılmış 8000 blok içeriyor. (100.000 BTG) Bitcoin Gold piyasaya çıktığında lütfen yazılım geliştiricilerin önceden kazılmış olan kripto paraları satabilecekleri ihtimalini göz önünde bulundurun.”

Bittrex, Bitcoin Gold’un borsalarında bulunmak için gerekli koşulları sağlamadığını işaret etti. Ayrıca anlık görüntü almanın karışıklığa sebebiyet vereceğini ve 24 saat öncesinden itibaren para giriş çıkışını keseceğini iletti.

Bittrex’in Bitcoin Gold hakkında çekinceleri olsa da kullanıcılarına gerekli BTG’yi ulaştırmak azimle çalışıyor.


Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment