Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Yatırımcı Binance’den Tek Günde 2,6 Milyon Dolar Kazandı

Bitcoin (BTC) ve neredeyse önde gelen bütün altcoinlerin yeşillendiği şu günlerde, rekor kazanç hikayeleri daha sık duyulmaya başlandı. Eski Bitcoin madencileri ve BTC ile ödeme kabul eden bir restoran sahibinden sonra şimdiki gündem ise bir Binance kullanıcısı oldu. BatThursdayBurn isimli kullanıcı, 24 saat içerisinde 2,6 milyon dolar kazandı ve zirveye oturdu.

BatThursdayBurn, tek günde milyonlarına milyonlar kattı 

Binance Futures platformunun en çok kazananlar listesine bakıldığında, PnL  sıralamasında BatThursdayBurn’ün birinci olduğu görülüyor. 2.615.371,20 USDT kazandığı görülen BatThursdayBurn, en yakın rakibine ise yaklaşık 300.000 dolarlık fark atmış. Birinci sıradaki kullanıcının haftalık kazancı ise 874.000 dolar olarak gözüküyor ve bu miktar ile 9. sıraya yerleşmiş.

Söz konusu kullanıcının eylül ayının tamamında neredeyse 5 milyon dolarlık kazanç elde ettiği görülüyor. Bu veriler ışığında kullanıcının aslında daha önceleri de adını skor tablosuna yazdırdığı ve kazanmayı alışkanlık haline getirdiği görülmekte.

Para Parayı Çeker 

BatThursdayBurn, eylül ayına kıyasla bu ay içerisinde ise 5 milyon doların üzerinde kazanç elde ederek sadece 17 günde elde edilmesi zor bir başarıya imza attı. Yatırımcının aylık sıralamada PNL sıralamasına göre yine birinci olduğu görülüyor. Yatırım getirisi (ROI) sıralamasında ise günlük %15,17, haftalık %6,97, aylık ise %18,35 kazanç elde eden yatırımcı biraz daha alt sıralarda yer alıyor.

Yatırımcının tüm zamanların ROI ve PNL getirisi ise %45,49 (17 milyon dolar) olarak gözüküyor. ROI açısından bakıldığında yatırımcının zaten yüklü bir sermayeye sahip olduğu ve ünlü bir deyişteki gibi “paranın parayı çektiği” görülüyor.

Bitcoin milyonerlerine bir yenisi daha eklendi 

Bitcoin fiyatının rekor kırması ile Nisan 2020 tarihinden beri deneysel bir projeyi devam ettiren RookieXBT de 1 milyon dolar seviyesine ulaştı. RookieXBT, Nisan 2020 tarihinde sadece 5 BTC ve yaklaşık 35.000 dolar ile başlattığı yatırım projesini, bugün itibarıyla 1 milyon dolara ve yaklaşık 44 BTC’ye getirdi.

RookieXBT’nin bunu herkese açık bir kaynak üzerinden işlemlerini paylaşarak yapması ise başka bir etkileyici unsur olarak kendini belli ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!