Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin RobinHood Crypto’da Listelendi! Dogecoin Fiyatı Coştu

Trading uygulaması Robinhood, belki de en sempatik kripto para birimlerinden olan Dogecoin‘i kendi komisyonsuz kripto para trading platformunda listelediğini duyurdu.

Şirket geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada sunduğu kripto para hizmetlerini daha da genişletmeyi ve buna ek olarak koin transfer işlemlerine de geçmeyi planladığını aktarmıştı ki görünüşe göre sözünü tuttu.

Parodi olarak üretilen kripto para birimi, 2013 yılında piyasaya çıkmıştı ve basın saatine göre CoinMarketCap üzerinde 41. sırada yer alıyor. Koin’in toplam piyasa hacmi ise neredeyse bir gecede 41 milyon dolara yakın artış göstermiş. Buna ek olarak 24 saatlik değişimde Doge %18’in üzerinde bir artış yakalayıp dün gece yer aldığı 44. sıradan 41’e çıkmayı da başardı. Koin’in Ocak ayı başlarında zirve yaptığı dönemde, piyasa hacmi 2.1 milyar dolara kadar çıkmıştı. O zamanlar projenin başında, şu an herhangi bir bağlantısı bulunmayan Jackson Palmer yer almaktaydı.

Dogecoin’in listelenmesi Robinhood üzerinde yer alan toplam kripto para birimi sayısını 5’e çıkardı. Uygulama geçtiğimiz hafta Bitcoin Cash ve Litecoin‘i de ekleyip, bu yılın başında Ethereum ve Bitcoin ile kripto para hizmeti vermesinden sonra ilk farklı kripto para birimi listelemesini yapmıştı.

Kullanıcılar bu trading seçeneklerine ek olarak, 11 kripto para birimini kendi izleme listelerine ekleyebiliyorlar.

Robinhood Crypto şu an ABD’nin 17 eyaletinde faaliyet göstermekte: AZ, CA, CO, FL, IN, MA, MI, MS, MO, MT, NJ, NM, PA, TX, UT, VA, ve WI. Şirketin kripto para trading hizmetinin desteklediği beş  kripto para biriminin yanı sıra, Robinhood aralarında bitcoin core, ethereum, bitcoin cash, litecoin, ripple, ethereum classic, zcash, monero, dash, stellar, qtum, bitcoin gold, omisego, neo, lisk, ve dogecoin‘in de bulunduğu 16 kripto para birimi hakkında piyasa verisi de paylaşmakta.

Firmanın buna ek olarak bazı düzenleyicilerle ulusal bir banka olma konusunda görüşmeler yapmakta olduğuna dair dedikodular da çıkmıştı.

Şu an 5 milyondan fazla kullanıcısı olan Robinhood, bu kullanıcılarının yaklaşık 3 milyonunu, kripto para hizmetlerine geçtikten sonra elde etmişti. Uygulama önceden geleneksel borsaya dair hizmet sunmaktaydı. Şirket yakın zamanda 5.6 milyar değerlemeye ulaştı. Firma yetkilileri yakın gelecekte bu yeni kripto para trading hizmetlerini çok üst düzeylere taşımak istediklerini belirttiler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment