Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Düyanın En Büyük 4. Kripto Para Borsası Huobi, Avrupa Marketine Giriş Amacıyla Londra’ya Açılıyor

Finance Magnates’in 18 Nisan tarihli haberine göre, Beijing temelli kripto para borsası Huobi, yurt dışı açılımlarının bir devamı olarak Londra’da bir şube açmayı planlıyor.

Huobi Grup başkan yardımcısı Peng Hu durumu gazetecilere şu kelimelerle aktardı:

”Malta değil, İsviçre değil. Kesinlikle Londra hatta daha kesin olmak gerekirse Birleşik Krallık, bizim için Avrupa marketine açılan kapı görevinde. Yakında orada da bir ofisimiz olacak.”

Finance Magnates haberinin devamında, Huobi’nin kıdemli Avrupa iş geliştirme uzmanı Chern Chung, borsanın şehirde ”bir varlığı ve etkisi olmasını istediğini” çünkü ”istatistiklerimizin bize verdiği kanıya göre Londra bütün Avrupa üzerindeki en çok işlem yapma trafiğine sahip ticari bölge konumunda” olduğunu ekledi.

Chung’a göre bu Londra seçimi aslında çok net bir mesaj veriyor ve bu da borsanın güncel düzenleme ve yasalara uyumlu olduğunu herkese göstererek daha yaygın bir kullanım alanı elde etmesi. Kendisi son olarak şu cümleyi basın ekibi ile paylaştı:

”Ne yasal düzenlemelere karşı bir korkum[uz] var, ne de bu düzenlemelerden kaçıyoruz.”

Huobi, CoinMarketCap üzerinden alınan verilere göre yayın saatine göre son 24 saat içerisinde 1.2 milyar dolar işlem görerek, işlem hacmine göre şu anda dünyanın en büyük 4. kripto para borsası durumunda. Huobi, Çin hükümeti ICO’ları ve yerli kripto para – resmi para işlem borsalarını geçtiğimiz 2017 yılının Eylül ayında yasakladıktan sonra, Singapur sınırları dahilinde kurduğu ana merkezi ile Huobi Pro Küresel kripto para borsasını dünya ile paylaşmıştı.

Açıkçası, sektörün lideri halindeki uluslararası kripto para borsalarının peşinde olduğu şey – bu yasal düzenlemeleri hep beraber atlatmaktan ziyade – kripto paralara özel yönergeleri ve yaptırımları olan sağlam ve şeffaf bir düzenleme durumundan başkası değil. Ticari işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Martın sonlarına doğru, Blockchain ve kripto para birimleri için yasal ve düzenleyici taslaklar getirme ve hazırlama konusunda yükü göğüsleyen ülkelerden birisi olan Malta‘ya ana merkez açacağını duyurmuştu.

Huobi pro 30 mart tarihinde Güney Koreli bir yan kuruluş açmış ve buna ek olarak bu yıl San Fransisco’da başka bir ofis açılacağının da haberini basınla paylaşmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment