Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS İçin Müjdeli Haber: Google Cloud Ağa Katılıyor

EOSIO ağının ve EOS kripto para biriminin üst şirketi Block.one tarafından bugün yayınlanan basın açıklamasına göre, Google Cloud resmen ilgili blockchain ağında blok üreticisi olmak için başvuru yaptı. EOS fiyatı bu olumlu gelişme ile son 24 saatlik süre içerisinde %15 yükseliş yakaladı ve hala da yükselmeye devam ediyor. 

Google Cloud EOS ağında blok üreticisi olmak için resmi başvuruda bulundu ve Block.one tarafından yapılan açıklamaya göre bu başvuru yakında sonlandırılacak. Dünya devi Google’ın bulut teknolojisi odaklı iştiraki Google Cloud da bu gelişmeden sonra resmen ilgili blockchain ağının temel katılımcılarından birisi haline gelecek.

Google Cloud da EOS Ağına Katılım Sağladı

Google Cloud aktif bir blok üreticisi olduktan sonra ağı korumanın yanı sıra ağ ile ilgili önemli kararların alınmasında da oy hakkına sahip olacak. Block.one ekibi yayınladıkları basın açıklamasında Google Cloud cephesinden gelen bu başvurudan memnun olduklarını ve bunun ağ için çok önemli bir başarı olduğunu kaydetti.

Block.one CTO’su Dan Larimer konu hakkında yaptığı açıklamada Google Cloud’ın bundan sonra Block.one için altyapı sağlamaya devam edeceğini ve desteğini arttıracağını ifade etti. Larimer buna ek olarak blockchain devinin Google Cloud’ın blockchain teknolojisinin sunduğu bütün avantajlardan faydalanması için çalışacağını da kaydetti.

CEO Brendan Blumer ise Chintai CEO’sunun paylaştığı “bu, EOS’un potansiyelinin ve meşrutiyetinin Google tarafından fantastik bir şekilde doğrulanmasıdır” tweet’ini paylaşarak benzer bir görüş içerisinde olduğunu ifade etti. EOS kesinlikle bu gelişme ile beraber önemli bir başarı elde etmiş oldu. Daha önce Ontology ve Theta fiyatlarında da Google ortaklıklarından kaynaklı önemli yükselişler görülmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment