Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum (ETH) 500 Dolara İlerliyor: Sıradaki Hedef Ne?

Bitcoin (BTC) fiyatının 17.700 dolar seviyelerine kadar tırmanması, Ethereum (ETH) yatırımcılarını da heyecanlandırdı. BTC’nin yükselişi durduğu an altcoinlerin ve özellikle ETH fiyatının harekete geçeceği tahmin ediliyor. Peki olası bir yükselişte ETH fiyatı 500 doları ve hatta bunun devamını görebilecek mi? İşte uzmanların yorumları!

Ethereum 2.0 ile ilgili haberin müjdeli haberin açıklanmasından beri ETH fiyatının ivme kazandığı ve 460 dolar seviyesine kadar yükseldiği görülüyor. Kısa süreli de olsa 460 dolar desteğinin altına inen ETH/USD paritesi, basın saati itibarıyla ise 482 dolardan işlem görmekte. Sektörün tanınan isimlerinin Ethereum yorumları ise yakında 500 doların bile üstüne çıkabileceğine işaret ediyor.

Rookie, ETH için önemli seviyeleri açıkladı 

Ünlü kripto para analisti Rookie, yayınladığı grafiğinde Ethereum fiyatını bekleyen üç önemli noktayı ortaya koydu. Analistin yayınladığı grafiğe bakıldığında ilk olarak 481 dolar, bunun devamında 570 dolar ile 619 dolar bölgesi ve son olarak da 729 dolar ile 794 dolar bölgesinin kritik direnç seviyeleri olduğu görülüyor. Yani bu grafiğe göre ETH fiyatının 481 doların üzerine çıkması hızlı bir şekilde 570 dolar seviyelerini beraberinde getirebilir.

Teknik analist Cactus ise net bir şekilde ETH fiyatının bu haftanın sonuna kadar 500 dolar seviyesinin üstüne çıkacağını ifade etti. Analist 1 saat önce yayınladığı gönderisinde ise bütün BTC pozisyonlarını kapattığını ve hala yüklü ETH pozisyonuna sahip olduğunu vurguladı. Bunun yanı sıra hiçbir short pozisyon açmadığını vurgulayan analist, net bir şekilde ETH yükselişi beklediğini ifade etti.

Bitcoin durunca Ethereum başlayacak 

Türkiye’nin sevilen kripto para analistlerinden Bozokcoin de Bitcoin’in rallisinden sonra Ethereum’un yükselmesini bekleyenler arasında yer alıyor. Bozokcoin, 480 dolar seviyesinin güçlü bir şekilde kırılacağını ifade etmekte. Tabii ki bunun devamında Bitcoin’in piyasa hakimiyetinde önce 64, sonra sırasıyla 62 ve 59 seviyelerine gerileme olacağını ifade eden analist, ETH’nin bu kaybı kapatacağını düşünüyor.

bozokcoin ethereum

Aslında sektörün tanınan bir başka ismi de BTC’nin rallisinden sonra gözlerin ETH’ye kayacağını ima etmekte. CrypTourist, Google Trends verilerine göre hem ETH 2.0 süreci hem de beklenen boğa koşusu nedeniyle ETH fiyatında tüm zamanların rekorunun görülebileceğini düşünüyor.

ETH, tüm zamanların rekorunu tazeleyebilir mi? 

Analist direkt olarak Google Trends üzerindeki verilere bakarak BTC’nin rekoru sonrasında ETH fiyatının harekete geçtiğinin görüldüğünü de paylaştı. BTC ise hala yükselişini sürdürüyor ve birçok uzman 20.000 doların görüleceği kanaatinde.

Tahminleri ile yatırımcıların en çok takip ettiği analistler arasına giren Josh Rager da ETH’de yükseliş bekleyenlerden birisi. Rager, er ya da geç ETH için 500 dolar seviyesinin görüleceğini vurguladı. Günlük grafikte iki kere 481 dolar seviyesinin test edildiğini belirten analist, bunun ETH fiyatını daha yüksek noktalara çıkarmaya yeteceğini paylaştı .

Tabii ki 500 dolar veya 700 dolar gibi hedeflere ek olarak ETH fiyatı için 10.000 dolar gibi hedefleri olan analistler de mevcut. Aylar içerisinde Bitcoin fiyatının 3.000 dolardan 17.000 dolara çıktığı bir piyasada ise hemen hemen her şey mümkün gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!