Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum, Ripple ve Litecoin’de Olumlu Gelişmeler

Ethereum ve Litecoin ile birlikte Bloomberg Terminal’e katılan Ripple kendi açısından tüm zamanların rekorunu kırıyor.

Bloomberg’ün bu üç kripto parayı fiyat takip listesine eklediği haberiyle birlikte Ripple fiyatı koin başına 0.90 $‘a kadar fırlamayı başardı ve yalnızca üç gün içerisinde yaklaşık %300 artış yaşamış oldu.

Haberi yayınlayan gazeteci Lily Katz, perşembe günü eklemeleri teyit etti.

Bu hafta altkoinler oldukça büyük gelişmeler yaşadı. Özellikle son birkaç hafta pek çok yatırımcının ilgisini ve talebini üzerinde toplayan Bitcoin iken şimdi altkoinlerin de kendini göstermesi sevindirici. Bitcoin üzerine çektiği bunca ilgiyle beraber yakın zamanda 17 bin 900 $ olarak kendi rekorunu kırmıştı.

Yine yakın bir zamanda Ethereum ve Litecoin beklentilerinin çok üzerine çıkarak sırasıyla 750 $ ve 300 $ sınırlarına gelmeyi başardılar.

Bunlara ek olarak Dash bir düzeltme sonrası 900 $’a düşmeden önce neredeyse 1000 $ olmayı başarıyordu.

Önümüzdeki haftalarda yeni hard forkların da gelişiyle beraber piyasadaki yatırımcıların sıklıkla Bitcoin alıp satmasına tanıklık edebiliriz. Hard fork olduğunda hesabında Bitcoin bulunan kişiler yeni oluşacak kripto paradan da sahip oldukları Bitcoin’e denk oranda aldıkları için bu fırsattan yararlanılmak isteniyor.

Bu hafta Super Bitcoin hard fork’u gelmişken Bitcoin Platinum, Bitcoin God ve Bitcoin Cash Plus ise tahminlere göre bu yıl sonunda karşımıza çıkacaklar.

Takvimde olan diğer hard forklar ise Bitcoin Silver ve Bitcoin Uranium. Bitcoin Diamond vadeli işlemleri Coinmarketcap‘te takip edilmeye başlandı bile ve şuanki fiyatı 42 $’da seyrediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment