Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kıdemli Bloomberg Analisti Bitcoin Hedefinde Israrcı: 2025’e kadar rahatlıkla 100.000 doları görecek

Bloomberg’in kıdemli stratejistlerinden Mike McGlone, Bitcoin’in 100.000 dolar hedefini yineledi.

Kıdemli stratejist McGlone 17 Eylül tarihinde katıldığı bir canlı yayında Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşacağına dair fikrini yineledi. İçinde bulunduğumuz zorlu enflasyonist sürecin tarihte bir çok kez tekrarlandığını belirtilen McGlone, bu durumun yakın gelecekte sona ereceğini ve 2025 yılına kadar Bitcoin’in 100.000 bin dolar seviyesini “rahatlıkla” göreceğini ifade etti.

Şuan faiz ve enflasyonun yarattığı makroekonomik kışın her türlü yatırım aracını etkilediğini belirten stratejist bu durum sona erdiğinde öne çıkacak ilk risk varlığının Bitcoin olacağını da sözlerine ekledi. Ayrıca Bitcoin’in yükselişi tetikleyebilmesinin artan benimseme ve talebe bağlı olacağına dikkat çekti.

Kolay erişilebilir ve 7/24 aktif çalışan kripto para piyasası için “devrimsel” ifadelerinde bulunan Bloomberg stratejisti, Ethereum hakkında da en az Bitcoin kadar yükseliş beklentisine sahip olduğunu belirtmekten çekinmedi. Merge güncellemesi sonrasında gelen Ethereum arz şokunun orta vade de fiyat üzerinde tahmin edilmeyecek seviyelerde yükselişe sebebiyet verebileceğini ifadelerine ekledi. 2025 yılına kadar Ethereum’un 6.000 doları görmesine hiç şaşırmayacağını vurguladı.

Bununla birlikte düşüş hareketinin bitmemiş olabileceğini söyleyen McGlone, 2008 krizinde görüldüğü gibi ikinci round’ın yaşanabileceğini ve yeni dip seviyelerinin görülebileceğini düşünüyor.

Mike McGlone ağustos ayının sonunda ve eylül ayının başında olmak üzere Bitcoin’in 100.000 dolar olacağına dair fikirlerini dile getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!