Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meksika’dan Bitcoin Segwit2x’e Veto!

Bitmex Segwit2x’e Muhalif Olduğunu Açıkladı…

Meksika merkezli kripto para borsası Bitmex, Segwit2x’ i desteklemeyeceğini ve hatta toplam işlem gücü ne kadar yükselirse yükselsin tercih etmeyeceklerini söyledi.

Bu hafta yazılan yorumlar arasından en ilginci ise Bitmex Segwit2x’den Bitcoin’e rakip bir koin çıkamayacağını belirtti. Bu nedenle Bitmex B2X’ i desteklemeyecek ve Bitmex’e gönderilecek hiçbir B2X’den sorumlu olmayacaktır.

Peki Diğer Hardforklar Ne Aşamada?

Diğer duyurularda olduğu gibi, önümüzdeki ay bitecek olan hardfork yani Bitcoin Gold hakkında Bitmex, destekleyip desteklemeyeceği yönünde net bir açıklama yapmadı.

Bitmex yaşanılan bu segwit veya bir başka deyişle hardfork uygulamalarının alternatif kripto para olarak sonuçlanacağına inanıyor. Yapılan duyuruda sonuç olarak .BXBT ve .BXBTJPY endexleri aynı kalacak ve B2X içermeyecek denildi.

Anti Segwit Grupları Ne Diyor?

Segwit2x kripto dünyasını karıştırmaya devam ederken, Segwit2x’i desteklemeyenler Bitmex tarafından yapılan duyurulara olumlu karşılık verdi.

Kripto para dünyasının sosyal medyada göze çarpan isimlerinden WhalePanda Bitmax’in yaptığı duyuruyu kendi sayfasında paylaşarak, Bitmax’ i bir diğer manada onaylamış oldu.

Segwit2xi destekleyenlerde ise haberler hiç olumlu değil. Madenci desteği son 24 saatte %80’ in altına düştü ki bu eşik minimum etkinleştirme sınırı olarak belirlenmişti.

Burada kullanılan paylaşılan veriler kripto para yatırımcısı ve geliştiricisi Alistair Milne tarafından Twitter’a yüklenen istatistik hizmeti Coin Dance’dan edinilmiştir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment