Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paris Hilton’un Babası 38 Milyonluk Malikaneyi Bitcoin İle Satışa Çıkardı

Hilton & Hyland‘ın Genel Başkanı ve Amerikan TV yıldızı Paris Hilton’un babası olan Richard ”Rick” Hilton, 38 milyon dolarlık Palazzetto malikanesini kripto para mezatı ile satacak. 16 Yüzyıla ait olan malikane Roma içerisinde yer almakta ve 11 yatak odası ile 15 banyoya sahip.

Satılık: 38 Milyon Dolarlık Kelepir Malikane, Bitcoin Kabul Ediliyor

Açık arttırmadaki bir şanslı alıcı üç mutfağı, bir sinema salonu, spa merkezi ve spor salonu olan bu malikanede oturma şansını elde edecek. Bina halk arasında Palazzo Albertoni Spinola olarak da bilinen Palazzo Grande ile de bağlantılı. Malikanenin sahipleri malikanede yaşayacak birilerini bulmak için Hilton & Hyland’ın yardımını talep etmiş.

Hilton, uluslararası emlak kripto platformu Propy ile ortaklaşa bir şekilde açık arttırmayı sunacak. Açık arttırma 28 Haziran (3 PM ET) itibariyle bitirilecek ve 27 Haziran tarihinde başlatılacak. İnsanlar Propy üzerinde bir hesap oluşturduktan sonra isterlerse ABD doları veya kripto para formunda açık arttırmaya katılabilecekler.

Hilton konu hakkında şu yorumda bulundu:

”Bu açık arttırma emlak sektörünün blockchain teknolojisine olan güveninin arttığını göstermekte olup kripto yatırımcılarına ellerinde bulundurdukları portföyü taçlandırmaları için bir fırsat sunmakta.”

Geçtğimiz bir kaç yıl içerisinde bir çok insan emlak sektörü işlemleri için kripto para ödemesi kabul etmeye başladı. Dubai içerisinde yer alan Aston Plaza & Residences 2018’in Şubat ayı içerisinde Bitcoin sahiplerine 50 apartman dairesi satmıştı. Geçen sene 49 yaşındaki kripto savunucusu 80.000 Avroluk mülkünü satışa koymuştu ve Bitcoin fiyatı düşüş yaşasa bile anlaşmayı gerçekleştireceğini belirtmişti.

Hilton Ailesinin Blockchain ve Kripto Para Birimlerine Olan İlgisi

Bu proje Rick Hilton’un ilk blockchain projes rodeosu değil. Kendisi blockchain temelli veri platformu olan AQUA Intelligence‘ın 2018 yılının Mayıs ayında kıdemli danışmanı olmuştu. Rick, blockhain’e ilgi duyan tek Hilton soy ismine sahip kişi de değil.

Geçen sene Paris Hilton, Gravity4′ün Lydia isimli tokenini #ThisIsNotAnAd (bu bir reklam değildir) hashtagi ile tanıtmıştı.

Ancak Gravity4’ün CEO’su olan Gurbasksh Chahal‘ın yasal konularla başının belaya girdiği ortaya çıkınca Hilton, LydianCoin ile ilgili bütün tweetlerini silmişti. Diğer kripto dolandırıcılık yöntemlerinin yanı sıra SEC, ünlülerin yaptığı reklam projelerinin halktaki ilgiyi arttırdığına dikkat çekmişti. Capital Fund Law firmasının eski avukatı olan Beth-ann Roth ünlülerin bir ürünü tanıtmadan önce iyice bilgi sahibi olmaları gerektiğini çünkü dolandırıcılık ile ilgili yatırım planlarının reklamını yaptıkları için suçlanabileceklerini ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment