Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PayPal’dan Web3 İçin Yeni Kripto Para ve Dolar Hizmeti: Resmen Başlatıldı!

Ödeme hizmetleri devi PayPal, web3 ödemeleri için kripto paradan dolara çevirmeye olanak sağlayan hizmetinin kullanıma sunulduğunu duyurdu.

PayPal 11 Eylül tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, web3 kullanan işyerlerinin ABD’de desteklenen kripto para alım-satımını kolaylaştırmak için sunduğu hizmetlere bir yenisini eklediğini belirtti. PayPal kullanıcılarının kripto paralarını dolar olarak hesaplarına aktarmalarını sağlayan off-ramp’in kullanıma sunulduğu bildirildi.

Kullanıcıların bu yeni hizmetle birlikte kolayca alışveriş yapabileceğine ve para transferinde bulunabileceğine dikkat çekildi. PayPal, off-ramp ile birlikte kullanıcıların kripto deneyimlerinin basitleştirileceğini aktardı.

PayPal mevcut durumda off-ramp hizmetinin merkeziyetsiz uygulamalarda (dApp), kripto para cüzdanlarında ve NFT pazar yerlerinde kullanılabilir olduğunu vurguladı. Ayrıca off-ramp hizmetlerinin kripto cüzdan sağlayıcısı Metamask’ta yayında olduğu söylendi.

Şirket, geçmişte kullanıcıların PayPal hesapları ile kripto varlık almasına olanak sağlayan on-ramp hizmetini Metamask ve Ledger ile kullanıcılara sunmuştu.

Ayrıca Metamask geçtiğimiz hafta kullanıcıların kripto varlıklarını itibari para cinsinden PayPal hesaplarına aktarmalarına olanak sağlayan bir off-ramp hizmeti sunduğunu bildirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!