Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peterson’dan Ses Getiren XRP Açıklaması: İnsanlar Şaşıracak

Bitcoin (BTC) fiyatının yaşadığı yükseliş, XRP de dahil birçok altcoini yerine mıhladı. XRP fiyatı son 1 haftada 0,30 dolara doğru hareketlense de yatırımcıların istediği yükseliş hala tam olarak kendini göstermedi. Cane Island Alternative Advisors yöneticisi Timothy Peterson ise beklenen yılın 2021 olacağını düşünüyor.

XRP fiyatı tüm zamanların rekorundan çok uzakta 

XRP fiyatı 2017 yılındaki boğa sezonunda 3,30 dolara kadar yükselmişti. Bu da Ripple’ın kripto parası XRP’nin şu an tüm zamanların en yüksek seviyesinin yaklaşık olarak %95 gerisinde olduğunu gösteriyor. Bitcoin, tüm zamanların rekoruna neredeyse yetişirken XRP’nin yerinde sayması ise yatırımcıları huzursuz ediyor.

Peterson konu hakkında attığı tweet’inde XRP’nin ve Ripple’ın 2021 yılındaki performansları ile herkesi şaşırtacağını vurguladı. İlerleyen günlere kıyasla şu an XRP’nin mümkün olan en düşük seviyede bulunduğunu belirten yönetici, bunun Bitcoin’in performansını bile geride bırakabileceğin ifade etti. Peterson’a göre 2021, XRP için 2017 yılından sonra görülen en iyi yıl olacak.

XRP fiyatı için olası hedefler 

BTC fiyatı Mart 2020 tarihinde 3.700 dolara kadar gerilese de bugün itibariyle 18.500 dolara kadar yükseldi. Bu da o seviyeden bu yana %500 artış yaşandığını gösteriyor. Eğer Peterson haklı çıkar ve XRP fiyatı, Bitcoin’in performansını geride bırakabilirse, bunun minimum %500 artış yaşadığı görülebilir.

Bu da basın saati itibarıyla 1,5 dolarlık birim fiyata işaret etmekte. Tabii ki XRP’nin uzun süredir geçemediği 0,50 dolar direncinin üstüne çıkması bile yatırımcılar için gerçek bir FOMO başlatabilir. XRP hacminin üçüncü çeyrekteki büyümesi umut verse de ABD’deki Ripple belirsizliği yatırımcılar için her şeyi bozabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!