Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robert Kiyosaki Bitcoin Yatırımlarını Artırdığını Açıkladı: İşte Sebebi!

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, Bitcoin’in emtia statüsünde olduğunu öne sürdü ve BTC yatırımlarına devam ettiğini açıkladı

Robert Kiyosaki 31 Aralık 2022 tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderide, Bitcoin’in finans çevreleri tarafından altın, petrol veya gümüş gibi bir emtia olarak görüldüğünü ima etti. Diğer birçok kripto paranın birer menkul kıymet olarak kategorize edildiğinin altını çizen Kiyosaki, Bitcoin’in SEC’nin regülasyonlarının birçoğunu alt edeceğine inandığını belirtti. Ünlü milyarder bu sebeple Bitcoin yatırımlarına devam ettiğini ve gelecekte de devam edeceğini ifade etti.

Kiyosaki yakın geçmişte yaptığı bir paylaşımında da ABD ekonomisinin yanlış politikaları nedeniyle yakın gelecekte dolara karşı alınacak her varlığın bir yatırım olacağını öne sürmüştü.

Öte yandan sosyal medyada kullanıcılar ünlü milyarderin paylaşımına çeşitli tepkiler verdiler. Kendisini katılan kullanıcıların yanı sıra Bitcoin yatırımı yapmak için 1100 dolara düşmesini beklediğine dair yaptığı bir paylaşımı hatırlatan kullanıcılar da bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!