Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SegWit’e Yeni Destek

Son zamanlarda büyük maden havuzları ve borsalar Bitcoin Cash ile ilgili açıklamalar yayınlıyor. Bu açıklamaların belli kısmını toplayarak paylaşmıştık. Yeni bir açıklama büyük maden havuzlarından olan Bixin‘den geldi. Açıklama, Bitcoin topluluğunu birlik olmaya çağırıyor.

SegWit2x İçin Destek

Bixin hard fork tartışmalarının başlarında SegWit2x’i desteklediğini açıklamıştı. Açıklama:

“SegWit fikrinin teknolojik olarak gayet gelişmiş olduğunu düşünüyoruz. Topluluğumuz içindeki bir çok cüzdana çoktan başarılı şekilde entegre edildi ve bunun yanı sıra Litecoin’de de başarılı bir şekilde kullanılıyor. SegWit2x fikrinin SegWit‘e dayalı olduğu düşünülürse, SegWit’i destekliyoruz.”

Birlik Çağrısı

Şuan sizin de bildiğiniz üzere piyasa çok karışık. Piyasayla ilgili haberlerse daha da karışık. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Bixin de özellikle bu sırada Bitcoin kullanıcılarının birlik olması gerektiğine değindi. Bixin, endişesinin Bitcoin Cash’in piyasada hızlı ve düzensiz dalgalanmalar yaratabileceği olduğunu söyledi.

Bunun üstüne Bitcoin ağına tam destek olacaklarını açıkladılar:

“Bixin havuzunun sahip olduğu tüm hash gücü, Bitcoin ağını destekleyecek. Tüm maden havuzlarının ve madencilerin aklıselim davranmalarını diliyoruz. Şuanki süreçte kısa vadede küçük karlar etmeye çalışmak uzun süreçte çok daha büyük kayıplara yol açabilir. Bitcoin ağının arkasında beraber duralım.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment