Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TapJets’in Ardından Bir Havacılık Şirketi Daha Litecoin Kabul Ettiğini Duyurdu

8 Mayıs tarihli haberimizde, Litecoin vakfının, kripto paranın kullanım alanını ve işlem hacmini arttırmak için iki yeni kampanyaya başlattığını sizlerle paylaşmıştık. Bu duyurunun ardından ise ünlü bir jet kiralama ve rezervasyon yapma firması TapJets, Litecoin ile olan ödemeleri desteklediğini belirtmiş ve bunun üzerinden de bir çok irili ufaklı şirket bu kripto para birimini kabul etmeye başladığını açıklamıştı.

Litecoin ödemesi kabul eden şirketlerin arasına artık yeni bir tane daha katıldı: Surf Air. Surf Air herhangi bir uçağa sahip olmasa bile şirket Surf Air üyelik programı kapsamında kendi üyelerine çok çeşitli seyahat hizmeti ve buna benzer servisler sağlıyor.

Bu haber #PayWithLitecoin kampanyasının arkasındaki asıl isim olan Litecoin Kurucusu Charlie Lee‘nin kendisi tarafından duyuruldu.

 ”@TapJets’in Litecoin kabulü haberinden sonra, @SurfAir’in de Bitcoin ve Ethereum’un yanı sıra artık Litecoin de kabul ettiği haberini aldım. Bu hafta daha fazla bilgi gelecek! ”

Surf Air kendi ifadesiyle, ”uçabildiğiniz kadar uçun hizmeti: sadece bir adet aylık ücret karşılığında” gibi bir hizmeti sunan ilk özel hava yolculuğu kulübü. Şirket şu an için ABD Batı Yakası hava limanlarından ve bu hava limanlarına uçuş gerçekleştirmekte olup çok yakın bir tarihte ek rotaların ekleneceğini belirtiyor.

Daha dün VRPorn.com isimli sanal gerçeklik içeren yetişkin içerik sitesi bundan sonra ödeme seçeneği olarak Litecoin kabul edeceğini açıklamıştı.

VRPorn firması yaptığı basın açıklamasında ödeme yöntemi olarak LTC seçiminin Litecoin’in özellikle hızlı onaylanma süresi, düşük ücretler ve likidite gibi kullanıcıları için benzersiz olanaklar sunan üst düzey bir koin olmasından kaynaklandığını açıkladı. Firma buna ek olarak Litecoin’in mükemmel bir gelişim takımı ve topluluğu olduğunu da sözlerine ekledi.

Görünüşe göre Charlie Lee’nin #PayWithLitecoin kampanyası gerçekten meyvesini vermeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment