Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TrafficJunky de PornHub’ın Arkasından Verge’ye Katıldı

Ünlü yetişkin içerik sitesi PornHub geçenlerde Verge ile olan ortaklığını açıkladıktan hemen sonra TrafficJunky de güverteye dahil oldu ve çoğu yetişkin endüstrisindeki reklamcı ve tasarımcılar olan müşterilerinin hizmetleri için kripto para kabul ettiğini açıkladı.

TrafficJunky’nin yetişkin içerik endüstrisi ile çok fazla içli dışlı olmasından ötürü oldukça muhtemel görülen bu katılım hakkında yapılan duyuruya göre, Pazartesi gününden itibaren Verge (XVG) ödeme birimi olarak kabul edilecek. Bundan bir kaç hafta önce en büyük yetişkin içerik sitelerinden olan Pornhub, Verge konusunda çok dikkat çeken dedikodulardaki ”gizemli ortak” olduğunu açıklamıştı. Bunun hemen ardından piyasada dolaşmaya başlayan Spotify ve Verge ortaklık fısıltılarına rağmen ilk hamle Spotify’dan gelmedi.

Bu tarihten yaklaşık 5 gün önce yaptığımız bir haberde de Verge kurucusu yeni ortaklık duyuruları için herkesin hazır olması uyarısında bulunmuştu.

TrafficJunky sitesinin ürün ve işlem müdürü Rabih Boulmona konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

”Pornhub bundan tahminen iki hafta kadar önce Verge kabul etmeye başladığını duyurmuştu ve bundan hemen sonra bu trendi takip etmemiz adeta an meselesiydi.”

Bu PornHub duyurusundan hemen sonra Verge’nin değeri bir takım düşüş yaşamıştı ve bir süre için bu hareketin belirsiz sonuçlar doğurabileceği düşünüldü. Bu düşüş büyük ihtimalle bu ortaklığın XVG’nin ününe leke sürebileceğini düşünen bir çok öfkeli kişiye bağlanabilir.

Her şeye rağmen Verge yetişkin endüstrisindeki yeni bir partnerle daha omuz omuza olmayı başardı ancak bu sefer piyasadaki en üretken reklam şirketlerinden birisi ile bunu yaptı. Şimdi müşteriler reklamlarını tedavüldeki para yerine kripto para kullanarak satın alabilecekler ve bunu yaparak çoğu ülkede yasal olarak hizmet sağlamalarına rağmen pek güzel üne sahip olmaması ile başı durmadan belaya giren endüstri için belli belirsiz online işlem durumlarından kurtulma olanağı sunacak.

Şirket bloğunda yaptığı açıklamada müşterilerine şunları iletti:

”Onaylanmış reklamcılar olarak kendi TJ hesabınızı Verge kullanarak fonlayabilecek ve kampanyalarınızda faydalanabilmeniz için günlük dört milyondan fazla gösterim sayısından faydalanabileceksiniz.”

Verge’nin başka bir yetişkin endüstirisi şirketi ile anlaşma yapmasına rağmen fiyatı 0.80 dolar civarlarında sabitlenmiş iyi bir profile sahip gibi görünmekte. Piyasanın Verge’nin bu yeni durumuna nasıl tepki vereceğini söylemek için ise hala çok erken.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment