Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü İsme Göre Bitcoin (BTC) Nihayet Dibe Ulaştı: 250 Bin Yolculuğu Başlıyor!

Ünlü girişimci ve ABD eski kongre üyesi David Gokhshtein, Bitcoin’in (BTC) nihayet dip noktasına ulaştığına inanıyor.

Gokhshtein 6 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in nihayet dip seviyesine ulaştığını söyledi. Kripto para piyasasındaki birçok önemli aktör, son zamanlarda Bitcoin’in dolayısıyla genel olarak kripto para piyasasının yakın zamanda yükselişe geçebileceğini öne sürüyor.

Ünlü girişimci geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Bitcoin’in yakın gelecekte 1 milyon dolara çıkamayacağını düşündüğünü ve kısa vadeli hedefinin 250.000 dolar olduğunu söylemişti.

Bu düşünceler doğrultusunda Gokshtein, Bitcoin’in nihai dibe ulaştığına inanması ve yakın gelecekte 250.000 dolar hedef vermesiyle birlikte aslında büyük bir rallinin eşiğinde olduğumuzu düşünüyor.

Gokhstein ile birlikte kripto para piyasası için önemli isimler de dip seviyelere yakın olduğumuzu belirtiyor. Yakın zamanda Bitcoin destekçisi Michael Saylor ve Binance’in CEO’su Changpeng Zhao gibi sektör için oldukça büyük anlam ifade eden aktörler de kripto kışının sonuna gelinmiş olabileceğini öne sürüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!