Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta Yatırımcıdan Bitcoin Tahmini: 5-10 Kat Büyüyebilir!

Bitcoin dün 12.000 doların altına indi ve 11.200 dolara kadar geriledi. Şu anda 11.500 dolardan işlem gören Bitcoin yeniden 12.000 dolara doğru ilerlemeye çalışıyor. Yatırım dünyasının usta ismi Dan Tapiero, Bitcoin fiyatının yükselmeye devam edeceğini düşünüyor.

DTAP Capital, Gold Bullion International gibi şirketlerin kurucusu olan Dan Tapiero Bitcoin piyasasının uzun vadede büyümeye devam edeceğini açıkladı. Tapiero’nun tahminlerine göre Bitcoin uzun süredir beklenen boğa koşusuna kalkabilirse 2017’de kırdığı 20.000 dolar rekorunu bile egale edebilir.

Bitcoin İçin Uzun Vadeli Yorum

Dan Tapiero Bitcoin fiyatıyla ilgili bir süredir oldukça bullish açıklamalar yapıyor. Kendisi bundan birkaç gün önce bir tweet paylaşıp, son zamanlarda. yaşanan makroekonomik gelişmelerin Bitcoin’in lehine olacağını söyledi. Hisse piyasasının bu yılın sonlarına doğru yeniden düzeltme yaşayabileceğini vurgulayan Tapiero; altın ve Bitcoin fiyatlarının 2021 genelinde yükselebileceğini söyledi.

Altın ve Bitcoin ile ilgili bullish görüşlerini sürdüren Tapiero, 10 Ağustos tarihinde yeni bir BTC grafiği paylaştı.

Tapiero’nun Bitcoin grafiği
Tapiero, yukarıda paylaştığı grafiğe atıfta bulunarak Bitcoin fiyatının orta-uzun vadede yükselmeye devam edeceğini söyledi ve şu yorumu yaptı:
“Bitcoin bu uzun vadeli grafiğe göre 5-10 katlık büyüme yaşayabilir. Bitcoin 2.5 yıldır güç topladığı için bu (boğa koşusu) birkaç yıl bile sürebilir. Bitcoin eski rekorları kırdıktan sonra sert bir şekilde yükselebilir. Sabırlı olmak gerek.”

Altın ve Bitcoin Yüz Güldürecek mi?

Altın ve Bitcoin fiyatında yükseliş bekleyen tek isim Tapiero değil. Goldman Sachs’in eski yöneticilerinden Raoul Pal de geçtiğimiz günlerde Bitcoin fiyatıyla ilgili bir açıklama yapıp, Bitcoin yatırımcılarını sevindirecek bir tahminde bulundu. Fed’in izlediği para politikasını uzun süredir eleştiren Pal, önümüzdeki 2 yıl içerisinde en çok kazandıracak yatırımın Bitcoin olabileceğini düşünüyor.

Finans dünyasının usta isimlerinden Erkan Öz de altın ve Bitcoin ile ilgili iyimser görüşlere sahip. ABD-Çin arasındaki gerginlikten, son zamanlarda dünya ekonomisine ne kadar fazla para enjekte edildiğinden bahseden Öz; tüm bunların altını ve Bitcoin’i olumlu yönde etkileyebileceğini açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment