Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uzmandan Chainlink (LINK) Fiyatı İçin Düşüş Uyarısı

Mali danışman Timothy Peterson, Chainlink (LINK) fiyatı ile ilgili bir gönderi paylaştı. LINK ağındaki güncel gelişmelere değinen Peterson; güncel tablonun LINK boğalarının aleyhine olduğunu söyledi. LINK için bir fiyat analizi yapan Peterson yatırımcıları olası bir düşüşe karşı uyardı.

Son dönemlerin en popüler altkoinlerinden biri olan Chainlink geçtiğimiz ayın ortalarında neredeyse 20 doları görmeyi başarmıştı. Fakat oldukça ilgi gören DeFi projesi Chainlink bu yükselişi sürdüremedi. 1 aydan az bir süreçte %45 oranında bir kayıp yaşayan Chainlink şu an, 11 dolar sularından işlem görüyor.

Analist ve mali danışman Timothy Peterson, Twitter üzerinden paylaştığı grafik ile işlev çağrıları ve Chainlink (LINK) fiyatı arasında pozitif yönlü bir korelasyon olduğunu gözler önüne serdi. Chainlink tabanı ile gerçek dünyada yer alan verilerin buluşturulmasına yarayan işlev çağrılarının kullanımında bir düşüş gözlemleyen Peterson, bu doğrultuda LINK fiyatında da bir geri çekilme görülebileceğini belirtti.

chainlink-link-fiyatı
Timothy Peterson’ın paylaştığı grafik

Tom Denmark Sinyal Sistemi de Düşüş Sinyali Vermişti

Piyasa genel olarak düşüş trendi göstermeden birkaç gün önce Chainlink için yayınlanan Tom Denmark (TD) indikatöründe, LINK adına kritik sayıda mum gösterildi. Grafikte LINK için “9 satış mumu” oluşturuldu. TD grafiğine göre Chainlink için bu 9 mum, yükseliş trendinin biteceği ve aşağı yönlü bir grafiğin gözlemlenebileceği anlamına geliyordu. Nitekim beklenen oldu; gösterge yayınlandığı esnada yaklaşık olarak 16 dolardan işlem göre Chainlink fiyatı, bugün sabah sularında 10 dolar bandına kadar geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment