Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Fiyatı 0,31 Dolara Dayandı: Uzmanlara Göre Yükseliş Sürecek mi?

Uzunca bir süreden beri 0,30 dolar direncinin altında hapsolan XRP, sonunda beklenen atılımı gerçekleştirdi. XRP geçtiğimiz haftalarda 0,27 dolar ile 0,30 dolar arasında çok fazla gidip gelse de bugün LTC, ETH ve BTC fiyatlarında görülen artış XRP’ye de yükseliş getirdi.

XRP 0,31 dolar direncini geride bıraktı 

XRP fiyatı 2020 yılında 0,31 dolar seviyesinin üstüne daha önce de çıktı. Ancak 0,33 dolar direnci, hem analistlere hem de teknik analize göre oldukça önemli ve kritik. Peki uzman isimler XRP’nin yükselişi hakkında tam olarak ne düşünüyor?

Le Public aslında bundan günler önce yayınladığı analizinde hem XRP hem de HOT için direnç noktalarını sıralamıştı. Analiste göre XRP fiyatının 0,32 dolar seviyesindeki direnç noktasını kırması, fiyatı kısa süre içerisinde 0,44 dolar seviyesine kadar taşıyabilir. XRP’nin yanı sıra HOT için de yükseliş tahmininde bulunan analist, bunun hedeflerini de aşağıdaki gibi sıraladı.

XRP/USD paritesinin hedefi belli: 0,50 dolar 

Tanınan başka bir analist Emre İşlek de XRP için benzer direnç noktasına işaret etti. İşlek, XRP/USD işlem çifti için güzel bir TOBO ve yükselen üçgen formasyonunun oluştuğunu ifade etti. 0,32 dolar noktasında yıllık güçlü bir direnç olduğunu ifade eden analist, XRP’nin söz konusu noktayı 5. kere test etmek üzere olduğunu da belirtti.

Bu da test edilen her direnç noktasının daha zayıflamasından dolayı, uzman isme göre  yakında kırılabilir. İşlek, XRP’nin bir diğer yükseliş denemesinde bu noktayı kırıp 0,50 dolara kadar yükselebileceğini ifade etmekte.

Crypto Kemal ise direkt olarak XRP bazlı bir tahmin yapmasa da altcoinlerin genel olarak yükseleceğini düşünüyor. Ethereum fiyatının bugün 500 doların üstüne çıkması da BTC yerine altcoinlere para akmaya başladığının kanıtı gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!