Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’sundan Elon Musk’ın Bitcoin (BTC) Satışı Hakkında Açıklama: Devede kulak

Kripto topluluğunun önde gelen isimleri, Elon Musk’ın sahibi olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın Bitcoin satışı hakkında yorumlarda bulunmaya devam ediyor. Son olarak Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) satış hakkında açıklamalarda bulundu.

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla tarafından dün paylaşılan 2022 yılının ikinci çeyreğine ait finansal raporda, şirketin 936 milyon dolarlık Bitcoin satışı gerçekleştirdiğine yer verildi.

CEO Elon Musk, şirketin dijital varlıklarının %75‘ine tekabül eden bu satışın ardından kazanç çağrısında yaptığı açıklamada, mevcut piyasa koşullarındaki belirsizlikten dolayı nakit pozisyonlarını maksimize etmek için Bitcoin sattıklarını ve ilerleyen süreçte yeniden Bitcoin varlıklarını artırmaya açık olduklarını dile getirdi.

Bir Twitter kullanıcısı 21 Temmuz Perşembe günü konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, Elon Musk’ın Bitcoin satışının neden bu kadar olay yarattığını sorguladı ve bazı insanların kripto piyasasının yalnızca Elon Musk’tan ibaret olduğu yönünde tepkiler verdiğini söyledi.

Rockybaba4u” adlı kullanıcı kripto camiasının önde gelen hesaplarını etiketlediği paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Elon Musk’ın Bitcoin satmasıyla ilgili neden bu kadar patırtı çıkarıldığını bilmiyorum. Bazı insanların tepkisi kripto piyasasının tamamen ve yalnızca Elon Musk’a bağlı olduğu izlenimi veriyor. Öyle mi Elon Musk?

Etiketlenen kişiler arasında bulunan Binance CEO’su CZ, paylaşıma yanıt olarak Elon Musk’ın satışının “devede kulak” olduğunu söyledi.

Bitcoin her gün 100 milyar dolarlık işlem görüyor. 1 milyar dolarlık satış devede kulak.

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun da gün içerisinde Tesla’nın Bitcoin satışının harika bir haber olduğunu söylemiş ve bunun için üç gerekçe sıralamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!