Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cameron Winklevoss’tan Bitcoin’in Geleceğine Dair Yorum

Ünlü Winklevoss ikizlerden Cameron, Bitcoin’in son dönemlerde yaşadığı artışın uzun vadede çok daha ciddi ölçülere geleceğini düşünüyor. Cameron, Bitcoin’in altını bozabileceğini ve ondan sonra 10-20 kat daha artış gösterebileceğini çünkü Bitcoin için yolun hala açık olduğunu iddia etti.

Cameron Winklevoss CNBC ile yaptığı röportajda Bitcoin’in “altın 2.0” olduğunu ve altını bozabilecek kapasitesi olduğunu iddia etti.

300 milyar dolarlık bir piyasa hacmine kavuşmuş olmasına rağmen en büyük kripto para olan Bitcoin’in hala daha büyüme kapasitesi var. Cameron’ın yaptığı yorum şöyle:

“Özelliklerine baktığımızda Bitcoin’in hep altın 2.0 olduğunu, altını bozacağını hissettik. Altın nadir bulunuyor, Bitcoin ise sabit. Bitcoin çok daha rahat taşınabilir ve bölünebilir. 300 milyar $’lık piyasa hacmiyle şüphe yok ki oldukça takdir gördü ancak altın 6 trilyon $’da ve eğer Bitcoin’in altını bozacağı doğruysa ve gerçekleşirse… o zaman 10-20 kat bir artış görebilirsiniz.”

Bitcoin İçin Gelişmeler

Bitcoin destekçileri CBOE tarafından tarihi belirlenmiş Bitcoin vadeli işlem ticaretlerini dört gözle bekliyor. Ticaret işlemleri Winklevoss ikizler tarafından kurulan dijital para borsası Gemini üzerinden gerçekleştirilecek. CME Group da kendi vadeli işlem ticaretlerini başlatacak.

Bazı uzmanlara göre Bitcoin vadeli işlem ticaretleri Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) önünü açacak. İddialara göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) çoktan Bitcoin ETFlerinin yapılabilirliğini gözden geçirmeye başladı.

Winklevoss’a göre Bitcoin vadeli işlemlerinin başlaması diğer ürünler için de önemli:

“Türevlerin diğer ürünler için sahneyi kurduğuna ve bunun piyasanın evrimindeki bir sonraki makul hamle olduğunu düşünüyoruz.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment