Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cathie Wood’un Ark Invest’i Coinbase Yatırımlarını Artırmaya Devam Ediyor: 238 Bin Hisse Daha

Cathie Wood’un yatırım şirketi Ark Invest, Coinbase hisselerindeki yatırımlarını arttırarak 12,1 milyon dolarlık daha alım yaptı.

Ark Invest, Coinbase yatırımlarını arttırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde FTX krizinin ortasındayken 20 milyon dolar değerinde 420 binden fazla Coinbase hissesi aldığını duyuran yatırım şirketi, varlıklarına ekleme yaptı.

Şirket tarafından yapılan son açıklamaya göre 238 bin tane daha Coinbase hissesi satın alındı. Şirket tarafından son alımların çoğunluğu ARK’s Innovation ETF, Next Generation Internet ETF ve Fintech Innovation ETF’i aracılığıyla yapıldı.

Kripto piyasalarındaki olumsuz atmosfere ve düşüşlere rağmen Ark Invest uzun süredir yatırımlarını artırmaya devam ediyor. Ark Invest geçtiğimiz dönemlerde Robinhood ve Block gibi piyasalarda kritik öneme sahip kripto şirketlerine yatırım yaptığını duyurmuştu.

Coinbase bu hafta FTX’e minimum düzeyde maruz kaldığını açıkladı. Borsada sadece iş operasyonlarını ve müşteri işlemlerini kolaylaştırmak için 15 milyon dolar tuttuğunu açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!