Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Borsası Huobi, Kanada’ya Açılıyor

Kripto para borsası devi Huobi, hizmetlerini Kanada’ya genişleterek Toronto içerisinde yeni bir ofis açıp Kuzey Amerika piyasasında yeni bir dayanak noktası oluşturacak .

Singapur menşeli firma bu haberi Cuma günü duyurdu ve eşler arası kripto para ticaretinin ülkedeki bankaların düşmanca tutumuna rağmen ülkeye giriş yaptığını belirtti.

Huobi Kanada’nın Genel Müdürü Ross Zhang şu açıklamalarda bulundu:

”Kanada lider blockchain ülkelerinden birisi konumunu üstlenmekte ve Toronto da Kuzey Amerika piyasası içerisinde diğer bir en aktif blockchain merkezi olmanın eşiğinde. Kanada piyasasına giriş yapmak Huobi’nin blockchain ve kripto para teknolojileri ve yeniliklerinde dünya lideri konumuna gelmesine yardımcı olacak.”

Zhang bu sözlerine ek olarak ”Blockchain varlık piyasasını daha güvenilir yapmak ve bu sayede daha çok kişinin bunu benimsemesini sağlamak için düzenleyici kurum ve kuruluşlarla beraber çalışmayı dört gözle bekliyoruz” dedi. ”Huobi’nin ilk Kanada ofisini Toronto içerisinde açmak blockchain endüstrisini daha güvenilir yapıp kütlesel kabul görme oranını arttırmaya yönelik devamı gelecek olan bir çabadır.”

CoinmarketCap sitesinden alınan verilere göre şuan için Huobi, 2017 borsası boyunca günlük yaklaşık olarak 1.7 milyar dolar civarındaki işlem seviyesi ile dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası konumunda.

Ocak ayında Huobi San Fransisco içerisinde bir şube açacağını duyurmuş ve bundan iki ay sonra da Mali Suçlar Uygulama Ağı’na (FinCEN) ABD piyasası içerisinde kripto para ile kripto para ticareti sunma hazırlığındaki para hizmeti kurumu olarak kayıt yaptırmıştı.

Bu haftanın başında Huobi Labs, – şirketin blockchain merkezi – Tianya Community ile Çin‘in Hainan bölgesinde 1 milyar dolarlık blockchain fonu kurma konusunda stratejik ortalık anlaşması yaptığını duyurmuştu.

Huobi’nin bu büyüme planları furyası hem düzenleme ve yaptırımlar konusunda tehlikeli sularda yüzen hem de son yılda bu sektörde çok önemli kazanımlar elde eden bu kripto para borsası endüstrisinin bütün bir karakterini temsil ediyor.

İki en büyük kripto para borsalarından Binance ve OKEx de blockchain-dostu ada ülkesi Malta içerisinde ofis açmıştı ve bu sırada eli armut toplamayan Coinbase ise kendi kurumsal ticari ürünlerini kurmak amacıyla Şikago ofisinin açılışını duyurmuştu. Başka bir önemli borsa olan Bitfinex ise işlemlerini İsviçre pazarına doğru büyütme niyetinde olduğunu açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment